Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till sitt ofödda barn i magen är enorm & gränslös.

Tack min kära för att du finns, utan dig hade det aldrig blivit någon bäbis!




Jag drömmer om dig nästan varje natt, du är min största skatt.

 

Jag bär på en kärleksförklaring.

Jag bär på ett kärleksbevis.

 

Jag trodde aldrig att livet skulle ge mig sån här stor lycka även fast jag anade

det då jag träffade dig min kära

 

Vår kärlek har skapat ett liv

 

Det bästa vi någonsin har gjort

 

Jag känner livet inom mig,

det växer

det sparkar

 

Innan vi skapade vårt barn

trodde jag att jag visste vad kärlek va´

 

jag hade ingen aning

 

Men nu när vi skapat ett liv

Har jag insett att kärlek inte har något mått

 

kärleken är gränslös 

Det jag känner för dig & vårt barn kan inte

jämföras

beskrivas

uttalas 

visas


 

Så komplext men samtidigt så simpelt

Vårt barn är den renaste formen av kärlek

 

<3

 





Fri vers av Mysiga Moa
Läst 464 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-03 11:22



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så rörande vackert du skriver mitt barn om det egna du bär i din mage. Älskar dig! Mamma
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa