Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maria Maria she reminds me of a west side story


Maria Maria


Du var natten som gick över i morgon
dagen med smooth-Santana-samba
och kyssen som stannade
bland rufsigt hår och böljande överkastform

Och när jag gav mig, naken, inför dig, åter
och vi älskade
stod tekannan fortfarande kvar
på vardagsrumsbordet
orörd




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 678 gånger
Publicerad 2005-11-10 13:08



Bookmark and Share


  Nilla E
det är just sånt här människan behöver. svepas iväg av ögonblick.
och det är just sånt här som så många saknar.
hela känslan är ljuv och avslappnat behaglig.
2005-11-17

  mariann
En smekande dikt.
2005-11-15

  Maya
Sensuellt och hemlig;) Very Good! /M
2005-11-12

  Anna H
Den här gillar jag varkligen! Den har ett ljus över sig, hopp. Och visst är det härligt när man till och med glömmer tekannan på vardagsrumsbordet :)
2005-11-11

  madinsane
tjat, tjat.. :p

i mitt tycke, har du skrivit mycket starkare texter än denna.
den är okej, men långt ifrån en av dina bästa!

jag stör mig på 'ruffsigt', tycker inte att det passar in riktigt.
jag skulle ha valt någonting i stil med 'stökigt'..

dessutom ser jag såpa-skådisar spela upp en scen, jag tyvärr sett alltför många gånger redan, för att det ska bli unikt..

sorry!

*sträcker ut armarna i hopp om förståelse*
2005-11-11

  madinsane
låten älskar jag..
2005-11-11

  Elin S
Ooooh, så mysig känsla jag får av denna!
2005-11-10

  Karin Rosberg
precis som det ska vara...tiden stannar upp
2005-11-10

  Göran Byrén
suck ... härligt .... som ett fotografi
2005-11-10

  Propella
Härligt Daniel! Du lyckas gång på gång!
2005-11-10

  Nic
Ljuvligt sensuell dikt med *ljuvakyssjagbliralldelessaligkänsla*
Härlig att läsa så här på arbetstid, tack !
2005-11-10

  Bodil Sandberg VIP
Jag får gåshud av alla vackra ord - mycket intensiv och smått erotisk...
2005-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP