Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från den mycket kortlivade tv-serien "Wolf lake."Den fick endast 9 avsnitt.:( Luke är en av ungdomarna som är en varulv.Spelas av Paul Wesley.


Luke

Din gula blick fångar mig
i backspegeln
Hur mycket jag än
vill vända mig om
lyder inte kroppen
hjärnans signaler
En förbjuden tanke
eggar mig,retar...

Om vi bara kunde
hitta till varandra
genom alla labyrinter
av missförstånd
och sårade känslor

Jag tror Du är min Räddning-i slutet




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 99 gånger
Publicerad 2010-05-04 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta