Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordtömd

~Min tunga har blivit tömd på ord~

Ska jag sörja i mitt hörn?

R.I.P alla mina verb och substantiv.:(




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 124 gånger
Publicerad 2010-05-04 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta