Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför

Utanför och tittar in
på något jag inte
kan förstå
All värme och skratt
Vad betyder det?
Utanför och inte med
i det sociala spelet
Blir man inte accepterad
om man inte förstår alla koder?

En outsider mot sin vilja?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-04 18:38



Bookmark and Share


  aol
precis så kan man känna sig
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta