Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farlig romans

En farlig romans
jag bara vill
sätta tänderna i
Jag är inte rädd!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-04 21:04



Bookmark and Share


  miss julie
Gör det!! härliga tankar du har!
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta