Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelse

Du såg henne där
knäböjandes vid
skogsbrynet

Hennes händer
hårt knutna
medan våtmark flätades samman
under henne

mjuk mark
gröna strån och guldbelagda grenar;
daggdroppars fuktiga kroppar

dimhöljd myrmark
Tranans magiska dans

Hon överträffade den

När du närmade dig
upplöstes hennes skepnad
Dina händer
räcktes ut
Grep tag i morgondimmans hölje

ekot av din röst försvann bort från
dina läppar
som skulle ha smakat

skogsrå och morgontimma.

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 457 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-04 22:01



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så skör .. så lyrisk .. och så ogripbar .. Så underbart vacker ..
2011-01-31

  frantic
i skogsbrynet
skogens vackraste
rör du vid henne
försvinner hon

dikten är magisk
förförisk och avvisande

som verkligheten..
när den blir oåtkomlig
och surrealistisk

applåd!!!
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline