Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hundar och tunnelgift

När jag blev såhär
MONSTER
När plötsligt håret
på mina armar
av BLOD
stelt och Döden kom så Fort.
Att det inte var
KLOKT
Men ändå för sent på något sätt.
borde VETAT
Onaturligt
täckjackan i massor av FÄRGER
också den inte naturlig
i tunnelbanevimlet vimlet VIMLET
ser jag bilder från min åttonde födelsesedag
i uteslapparens hunds ögon
även om ögonlocken hänger för
mycket
så saknar jag så jag nästan DÖR
ett sorts kritvitt magiskt skratt.
borta.
tuggummit som är inkletat på sätet
gammal jävla KETCHUP
och massor av fisar som letat sig ner mellan de fransiga f i b r e r n a
får mig att önska att även tunnelbanevagnen
fick lite ZZZemester
kanske en vecka bara att få tänka lite
efter
tvätta av sig all skit och bli lite ny igen
få en andra chans
minst
men så är det inte
skiten är ju där och
det ständiga pratet
hör jag inte
bakom mina LURAR
är det trots allt
T Y S T
musiken pum-par-ut.
Emotion, emotion my sweeetest emotion
Jag är en bil som blir tvättad
för hand
Ovana händer
lämnar
Oljan klibbig under mina armar
Gör mig äcklad
HELA vägen hem




Fri vers av Aaxel
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-04 23:19



Bookmark and Share


  sellout
intressant text. gillar starkt. favorit stycke är definitivt "även om ögonlocken hänger för
mycket
så saknar jag så jag nästan DÖR
ett sorts kritvitt magiskt skratt.
borta. "
2010-06-14

  Katten
gillade verkligen. bra skrivet.
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel