Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

 

Jag hungrar

efter din närhet

Såsom allt liv letar
efter ljuset och värmen

Mina händer saknar

känslan av din lena hud

Likt vinden söker
smeka spröd grönska

Mina läppar törstar

efter dina

Som blombladen längtar
efter morgonens daggdroppar

Mina ögon trånar

efter ditt ansikte

Som vårsolen ivras
att leka med sin spegelbild i bäcken 




Fri vers av Pulsatilla
Läst 569 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-05-05 01:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh så vackert som glittrande snöflingor så lätta och vackra och sköra .. så är dina vackra rader! Applåder!!!

Jag har längtat efter Dina dikter!

✫⋱¸¸.•´¯`♥¸ℒo√ε.☆ ✫⋱¸¸.•´¯`♥¸ℒo√ε.☆
2011-02-22

    Herr Ångest
Wow, poetiskt och vackert sensuellt!
2010-05-05

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vacker läsning. =)
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla