Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En brutal akt

En brutal akt
i Sanningens namn
Jag överlämnar mig
åt Dig att bestämma
mitt öde,mitt liv
Ty du är den starkare
av oss båda...
Snälla,tänk på mig
och krossa inte
mitt hjärta skört...
Älska mig som
den spröda docka
jag är




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-05 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta