Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

With every step

With every step I take
it is one step away from you..
and your hurtful game
This time you can´t win

With every breath I take
you fade away from my heart
from my soul...





Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta