Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens strålar

Solens strålar
väcker mig
åter till liv
Med nya ögon
betraktar jag
det som Hon
hade skapat

I kärlek
till min Skapare
som åter
fyller mig
med begär
är jag inte
längre rädd
att släppa taget
mista kontrollen
i en akt
av ren kärlek




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta