Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi sörjer

Vi sörjer att vi förlorat en last
Vi sörjer en strid utan ord
som har blivit begravd
under en liter snö
Jag saknar honom
som betalade
för att jag skulle hålla käften!
Han är överst på min lista
I en lek som ändå
är blodigt allvar
Ett Svek värre än döden!
Vänder om..bortom ljuset




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 198 gånger
Publicerad 2010-05-05 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta