Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likgiltig?


Prao LikSomnar
Min kropp avdomnar

Under skalet ser jag förfallet
Retsam? dimma skymmer livskallet.

Jag jäspar, vill andra sidan se.
Tvekar jag var ej duktig att be




Fri vers av Taggsvamp
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-05 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp