Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens sanning!

~Ditt leende knockar mig~




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 18:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och denna sanning knockar mig ... det är ju så man ska se på varandra
2010-05-05

  lycksele
det bästa jag läst hittills idag!

tack ska du ha
hur ska jag kunna återgälda detta?
du får försöka ta knocken på mej
och se vad som händer

ett annat mer okänt fenomen
är att människoapan visar parningsvillighet
genom att dra på mungiporna
man visar sig öppen och inte sluten
och säger sig vara beredd att ta in den andre
och denna inbjudan gäller
för både hanar & honor
även om hanarna, rent fysiskt, har svårare
att leva upp till att ta emot
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta