Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto vid Vänerstrand, kristi himmelsfärdsdag 2013)


Vår dikt (2007)

Kom inte hit
Vinden blåser
fel

Men kom hit
Och håll mig
I skydd (i lä)

Din röst
Lugnar
V ä c k e r

Kom förbi

Bredvid

Kanske stanna
men
S t a n n a
aldrig

Skynda dig
men
Gå långsamt
Intill

Nu är det så
grönt
att det gör ont

Och vitsippor överallt
för många för att
se ensam

Sjön blänker kallt
Solens intensiva hetta
Jag f r y s e r

Gör det ont
när knoppar
brister
Ja, visst

( Eva A. 2007)




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 940 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-05-05 18:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vacker text! Ja, visst gör det ont när knoppar brister. Tack!

2014-04-28

  aol
verkligen så berörande vackert skriftat här,
2013-05-20

    tramp
det här är en dikt som räcker året runt så jag bokmärker ! Våren 2013 är ändå lite speciell har jag känt efter den långa vintern.
2013-05-17

    ej medlem längre

Berörande vacker är denna vårvärk ..
2013-05-17

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Tack Bibbi! :-) ja så känns det lite idag med..
2013-05-16

  Bibbi VIP
Så fin.
2013-05-16

  ~Leonardo~
Fin och skön vårdikt du skapat...
2010-05-16

  Gunnar Hilén VIP
Den här är riktigt fin till vårens alla märkliga känslor
2010-05-07

  firefire
tänkte precis på den dikten som du väver in i slutet av din fina vårdikt! bra!
2010-05-05

  Aftonvännen
varför skulle annars ambivalensen tveka

vårkänslor med och utan förälskelse
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)