Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens insikt!

~Idag knarkar jag Paul Wesley~




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 149 gånger
Publicerad 2010-05-05 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag undrar vem det är? ;)
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta