Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Strömmen

Femöresbron
är numera
gratis

vid fallna pilar
i lugnvatten, brunvatten -
står tiden stilla

fiskmåsarnas
vita tecken
signalerar

skriande under
fängelsets fönstergaller
fångna i cirklar




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 558 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-06 19:11

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
Vacker bild. Vid andra läsningen provade jag att bortse från "sina"
Vad tycker du?
2010-05-07

    ej medlem längre
Vi har alla våra cirklar ...
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP