Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6 månader

Min kära ett halvt år har gått
Jag har så mycket av dig fått
Kärlek, närhet kyssar mest av allt
Det är faktiskt riktigt ballt

Jag älskar dig min fina tjej
Jag hoppas att du stannar hos mig
Att jag en så fin flicka kunde få
Kan jag ännu inte förstå

Jag njuter av att ha dig nära
Så att vi kan vara kära
Det är så skönt att vara vi två
Av sådana som dig finns det få

Gårdagens närhet var underbar, du är det finaste jag har
Grattis älskling på vår halvårsdag, för mig är du av särskilt slag




Fri vers av Holgerhuva
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-06 20:12



Bookmark and Share


  Virvlande
Vad fin du är älskling! =) Underbart!
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Holgerhuva
Holgerhuva