Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndarens glädje

Hur känns det nu när du har gått vidare?
Gått vidare så långt man bara kan
Du har skapat en del av dig med någon annan
Och det är vackra saker jag aldrig får ta del av

Hur känns det nu när du verkligen sätter en punkt?
Slutet för alltid för en ny chans för mig
Du har påbörjat en helt ny verklighet
Och det är som att jag raderades när den skapelsen tog liv

Men historia är alltid historia
Och någonstans kommer vissa låtar alltid att påminna om mig
Du kommer minnas dagar när vi skrattade så vi grät
Men din son kommer aldrig ha bruna ögon

Hur känns det nu när du har efterlämnat ditt arv?
Skapat ett spår med någon annan
Det är det som är den sanna kärlekens skörd
Och jag har bäddat för att ligga ensam

Hur känns det nu när du har förevigat ett band?
Två liv sammanflätade i ett
Du har höjt din existens till en annan nivå
Och jag är fortfarande bara två tomma händer utan grepp

Men dåtid är alltid dåtid
Och någonstans finns jag kvar på gamla bilder från ditt förflutna
Det finns dokumenterat hur vi spenderade högtider tillsammans
Men din son kommer aldrig bära det namn vi bestämde

Min vackra ängel
En gång bedrog jag och ljög för allt vad mitt liv var värt
För att inte tappa förståndet i den känslostorm du väckte i mig
Jag förstörde allt som du ville ge mig, allt som du ville ha med mig
Jag lämnade bara tomhet och svek

Min vackra ängel
Det finns drömmar när jag återupplever känslan av din hand
Det finns dagar då din närvaro bara inte vill gå hem
Det finns nätter då jag söker efter en mening
Och jag gläds åt din lycka så som bara en förlorad syndare kan

Min vackra ängel
Min kärlek var inte av denna värld
Den förstod inte normer och oskrivna regler
Den kände inte var gränserna gick
Den överträdde allt den inte fick
men fortsatte i oändlighet




Fri vers av barbarella
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-06 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barbarella
barbarella