Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvetsgrann

Det förflutna hinner upp till sist.
Vare sig man vill eller inte, envist.
Det kan vara en förbannelse eller en gåva.
Jag kommer aldrig att glömma, det jag lova.
Även om jag åter och åter igen plågas av känslan,
av att svikit, har jag lärt mig, vara samvetsgrann;
Hur man förvaltar detta liv, vet jag i alla fall såpass,
att det man gör sist här i livet, är det som räknas.

Skriven 2010-05-07 | Kristian Lind © 1999-2010




Bunden vers (Rim) av Kristian Lind
Läst 525 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-07 10:07



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
det förflutna hinner upp en, men man kanske ska sluta gömma det förflutna. Upp med det i ljuset bara!
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind