Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LITA PÅ MIG


Lockelsen säger: "Öppna Dig!"

Lilla känslan svarar: "Jag vill inte!"
"Ge Dig Hän" viskar Lustan

"Känn efter" uppmanar Kroppen
"Ska jag?" ifrågasätter Tanken
"Vad händer då?" undrar Förnuftet
"Glädjen kommer" svarar Hoppet

"Vill jag, vågar jag, ska jag?!" undrar Viljan
"Våga" uppmanar Tron
"Vem bestämmer?" ifrågasätter Jaget
"Lita på mig" svarar Hjärtat

"Ge dig Hän" viskar Lustan igen. "Ta emot och ge dig hän!"

"Det spelar ingen roll vad du väljer, bara du väljer" uppmanar Valet
"Förlora dig inte i begäret" säger Ansvaret
"Jag är Vägen!" svarar Kärleken

"Våga Lev i Nuet" uppmanar Fantasin
"Var Sann mot dig själv" säger Sanningen
"Livet tar emot dig" svarar Livet

"Sann Tacksamhet ger Lycka" viskar Nuet
"Livet ger dig allt du behöver för att vara lycklig" svarar Framtiden


© Saga Satu Raijasdotter




Fri vers (Fri form) av SagaArt VIP
Läst 1014 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2010-05-07 14:21



Bookmark and Share


  Densen VIP
Ord sköna! Ett mantra jag vill lära mej;)
2014-03-09

    suspicious_minds
Nytänkande och vacker, mycket bra!
2012-08-21

  Anekdot
Annorlunda och väldigt bra! :)
2012-01-03

    lory
underbart
2011-12-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så bra. =)
2011-03-07

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart... Tack!
2011-02-02

    vilgot hellros
bra skrivet
2010-11-03

  Jaramald VIP
Som en kvällsbön!
"Livet ger dig all vad du behöver för att vara lycklig"
det är sant tror jag!
Konsten ligger i att göra sig mottaglig!
2010-07-13

  issac.a.m
Underbart skrivet...
2010-07-09

  Johan Bergstjärna VIP
Brilliant!
2010-06-29

  Kjell A. H Lundin
Lysande vännen!

Ack så många ingångar på livets ögonblick…!
Du har det!!

Kjell
2010-06-02

  Staffan Welroos VIP
Intressant att läsa. Den här är helt klart din bästa (hittills). Gillar din stil. Orginell. Och ytterst tänkvärda rader!
2010-05-09

    Mikaela Stigsdotter Larsson
Underbart fint!
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP