Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat Jessica


FRIHET

 

"Vad är Frihet?" undrar Känslan
"Känslan att få välja vad du vill," svarar Frihet
"Vad vill jag?" utbrister Viljan
"Du väljer själv," svarar Kunskap
"Vad väljer jag?" undrar Förnuftet
"Du är din egen skapare och regissör," svarar Inspirationen
"Inspiration är min skaparkraft," ropar Kreativiteten
"Kreativitet är min skapare," svarar Frihet
"Jag är Frihet," viskar Fantasin

 

 

© Saga Satu Raijasdotter




Fri vers (Fri form) av SagaArt VIP
Läst 837 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-05-07 14:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
frihet att kunna göra vad man vill
utan ofria följsamheter från andra

möjlighet likväl, att kunna göra vad man vill
utan ofria befängslanden från andra

varje kvinnas rätt.

ehuru, vad man väljer, om man väljer
kan vara likväl svårt att utröna
2012-07-01

    Clara Natt
Bokmärker på en gång!
2012-05-14

  dubbelve
Fantastiskt vacker!
2012-01-07

  Jaramald VIP
Som Einstein sa: Fantasi är viktigare än kunskap!
2010-07-31

  Mats Henricson
Den här är TUNG, alltså, gillar skarpt din idé ! Samtalen är oerhört tankeväckande, får en blandad känsla av både Kant och Freud ! Lite Molière finns också med, imponerande och utvecklande ! Bokmärker !
2010-06-26

  sol
sagafröken..
2010-05-09

  Aftonvännen
viljan är desperat

när den inte vet vad den vill
2010-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Ett tänjbart begrepp.
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP