Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skäller mer än jag bits ;)



Tittade på tecknat med sonen (då var han ca 3 år gammla)
Jag somnade....
Då sa han -SLUTA MORRA MAMMA!




Fri vers av Therés
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-07 15:16



Bookmark and Share


    Stella Stol
jag morrar jag med har jag hört...
fast andra kallar det för att jag snusar sött;-)
2010-05-08

  lodjuret/seglare VIP
morran var en farlig varelse på den tiden då mumin ännu var barnens favorit
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!