Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern är ett mellanrum

 


Det frusna är något ömtåligt


det kan gå sönder
när det vistas i en
människas rede

det finns de som sträcker
sig mot

det finns de som söker
sig igenom

det finns de som vistas
i plågor som inte går att se


Det är den kyliga sanningen






Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-11-09 21:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag bokmärkte den för den var så vackert
beskrivet, kände igen

mig själv i den Tack Josanilla !


matte
2010-11-10

  Catharina Edin VIP
Ja, så sant, så sant, så fint formulerat.
2010-11-09

  Måna N. Berger
Mellan partierna av köld och det smärtsamma framträder små vägar genom texten, små möjliga gångstigar, igenom. Som i en bild ser jag dikten som en sakral stillhet - och små lyktor som ger ett varmt vägljus. Vackert!
2010-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Det är det sannerligen.
Allt kan inte skönjas på ytan.
Så skör snön är.
Ett helt ishotell kan smälta om omständigheterna är ogynnsamma.
2010-11-09

  peter markurth
bra
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP