Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens insikt!

~Det största och renaste på jorden är kärleken~




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-08 13:55



Bookmark and Share


  lycksele
instämmer med föregående talare
ledtråd - varför har vi årtal? ex. 2010
och i vilken tid lever jag & du?

kärlekens tid?
ondskans tid?
svaret är ganska svårt
men jag vet att mitt liv brukar
bli vad JAG gör det til
Varje Gång!
Hvergang!

I livets kretslopp = cykel (inte mens OBS!)

Tack för en inspiration.
Den lever jag på i dag.
Därför att jag är ett arbetsbi
Fullt upp med att sprida kärlek.
Varför jag gör det?
Ingen aning, för människorna säger att vi bin inte förstått nått.
Blommorna och vi.

Jag ska måla hela världen lilla mamma.
För jag antar att vampyrer ävenså får ungar.

Tack och varsågod.
Kärleks gåta är fför enkel.
Därför kan dom inte förstå den.
Men du har förstått och du gör mej så glad.
Nu flyger jag.
Du är inte den enda blomman i mitt liv.
säger biet
och lycksele
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta