Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en spegelblank yta.

På en spegelblank yta
upptäcker Jag
Dina ögon på nytt
Och det är något
som värmer
i mitt hjärta

Något som jag trodde
var glömt för länge sedan

Våra Hudar gör sina
egna upptäckter..
De lär känna varandra på nytt
Jag tycker jag ser paradiset
när Du för mig över kanten
i en yr,vild extas
som aldrig tycks ta slut

Det vackraste på Jorden är Vår förening..




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 125 gånger
Publicerad 2010-05-08 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta