Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans gröna ögon.

Hans gröna ögon glittrade mot mig och det kändes som om det bara var vi två i den smockfulla lokalen.Med ett fräck leende vände han sig om till gitaristen och viskade i hans öra.Jag blev nyfiken men kunde inte höra något på grund av allt oväsen.Det var bara att vänta och se vad han tänkte hitta på.Mitt hjärta bultade hårt.Dev gick fram till micken och bad om tystnad.Sedan förkunnade han att nästa sång var tillägnad mig.Rodnade mina kinder?Det kändes som om allas blickar riktades mot mig.Så det var det här han hade planerat.Vi log mot varandra.Dev är verkligen läcker tänkte jag dagdrömmande.Långt mjukt korpsvart hår.Lång och muskulös kropp.Ring i läppen och ena näsvingen.Min typ av kille.Vi hade mycket gemensamt.Dock hade jag aldrig vågat säga rakt ut vad jag kände.Kanske skulle vänskapen förstöras om det blev något mer?Ändå fanns kemin där varje gång vi träffades.




Prosa (Novell) av Vampyrens hjärta
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-08 15:37



Bookmark and Share


  lycksele
Grönt.
Associatio. Min fundering.
Jag vet inte om du minns Barbro Hörberg?
Hon fick eller ville inte leva länge.
Vissa går bort för fort, som du vet.

Kanske om nån läser att den här
'ljuvligt gröna kärlekssången'
kan ge lite tröst i vardagen:

http://www.youtube.com/watch?v=Gln-XSEKSu0

Barbros originalversion:
http://www.youtube.com/watch?v=DUT4kJyHLIA

Jag tänkte på dej idag, min sköna gröna
/lycksele

2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta