Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt.

När Vi skyller på Gud
är det egentligen oss själva
vi kritiserar och skäms över

Men jag antar
att det är skönt
att ha undanflykter
och låta Han/Henne
där uppe ta hela smällen




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-08 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta