Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kul lek

Kul Lek
Leka med kulor
Lekte i en kula
Det var kallt och mörkt
Men i sommar
Börjar vi på ny kula
Och skjuter en kula i kungens huvud
Pappa har fått en kalaskula efter allt drickande
Och mamma har en kula i bröstet
Hon kallar den cancer
Det är kul att leka med kulor
Kul lek




Fri vers av Julia S
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-08 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia S
Julia S