Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt bleka ansikte

Ditt bleka ansikte
lyste nästan grymt
där Du stod
i ljuset
av en taklampa
och jag kom på mig själv
med att sucka
längtansfullt
efter faran
du svettades ut
Kanske bodde
en dödslängtan
inom mitt inre
som kom sig
av en värld
indränkt i gift
i blödande sår
Infekterat,rött




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-08 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta