Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid när våren kommer


Nomadsjäl

Den sliter och drar
lockar och viskar
Förflytta dig
Förälska dig
Förändra dig
Viskar och smeker
Knuffar och leder
Det är dags
det är dags




Fri vers av Delora
Läst 456 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-08 23:13



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
En helt underbar dikt om våren!!!!älskar den den!!sparas.. tack!!
2010-06-21

  Trädflickan
Jamenvisst så är det när våren kommer.
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora