Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som jag skrev och framförde på min skolas årliga Poetry Slam i februari/mars. Förlåt den fantasilösa titeln...


Drick

Röda skor och
Svartmålad asfalt som
Trycks mot varandra.

Och jag ska låtsas som om det regnar
Skruvmejslar
Och alltid le

Med ett hål i huvudet


Och vet ni vad jag säger

Jag säger drick
Ty drickandet är den enda riktiga
Medicinen

Mot skruvmejslar som faller
Likt spik
Från skyarna

Och vet ni vad jag säger
Jag säger drick

Drick andnöden och alla

Stapplande

Osäkra

Ord och fraser som medföljer
Och vet ni vad jag säger

Och vet ni vad jag säger jag säger drick
Halsa
Sätt i halsen

Och sluta andas, en sekund

Hosta, din jävel, hosta.




Fri vers (Spoken word/Slam) av WinterPanda
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-09 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WinterPanda