Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag vaknade tog jag inte bara en kopp kaffe, utan två. Svart kaffe. Svart som natten. Ingen mjölk. Inget socker. Jag tycker inte om att dölja smaker och intryck.


Vem kan skriva kärleksbrev





det flödar pappersremsor i stuprännor som leder ner i tillvaron
där du oförsiktigt spikat fast mina förvirrade små åsikter








;pappersark kan skapa svidande sår i fingertoppar



pappersark kan skapa sårfloder i bultande hjärtan;








jag vässar blyertspennor och känner doften av flertalet träflisor
bröt av min blyertsspets när jag kom till den avslutande frasen








;det här skulle bli ett kärleksbrev som jag tänkte frankera till dig



det här blev ännu ett skrynkligt ark i min fyllda papperskorg;










Fri vers av Sockerkaninen
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-09 13:20



Bookmark and Share


    Sara92
Sista raderna tog helt min uppmärksamhet:) Gillar det du skrev som inledning innan själva dikten började
2010-05-10

  lilla Du
wow... jag var borta i tankarna samtidigt som jag läste och när jag läste sista ordet och tagit in hela alltihopa så blev jag nästan chockad av att jag vaknade så starkt.
2010-05-09

  Aftonvännen
är du ovanför eller under stuprännorna?
2010-05-09

  Amorina
Den här texten känns ända in i min mage.
Jättefin! Jag bokmärker den.
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Sockerkaninen
Sockerkaninen