Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sjukdom ger mig tid attt fundera............




FÖRAKT

Är det självhat som är

bakgrunden till förakt för andra

eller  bara nedlåtenhet

för att man tror sig själv om att vara

bättre än andra




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-09 15:26



Bookmark and Share


  Lotti
ja tror inte det finns något entydigt svar.... vi människor är så komplicerade och det kan nog även finnas mix av dessa två.... bra funderat.....
2010-05-09

  Mats Henricson
Kloka reflektioner som några stycken "självutnämnda förståsigpåare" här, BORDE ta till sig ! Även undertecknad ska fundera (ödmjukt) för INGEN kan "kasta den första stenen" .............
2010-05-09

  Carola Zettergren
Det första stämmer ibland, oftast vill jag tro, men den senare varianten förekommer ju också, tyvärr! Hursom är ju föraktet destruktivt i allra högsta grad vilket ursprung det än har och det visar ju den här textens utformning mycket tydligt och bra!
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP