Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behov

vi behövde varandra

min nyfunne vän

och jag men

tyvärr orkade våra

sjuldomar inte med varandra




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-09 22:18



Bookmark and Share


  Anna*
En smärtsam insikt. Behov hos vardera, behov av varandra men sjukdomar som står i vägen. Stark.
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP