Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måste finna nya vägar................




Nya strategier

har alltid varit starkast i min vänsterhand och texten flög jämt lätt

över tangenterna

nu lyder int vänsterhanden och jag tränar nu

me3d enbart höger

det går oerhört långsamt

men jag åetrfick skrivarhoppet

tack vare all er kärlek




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-09 22:24



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Nya strategier och vägar men samma oändliga kärlek, kram till dig Ulla!
2010-05-10

  walborg
Tack snälla att Du skriver!
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP