Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kära kära Bibbi

du min

stöttepelare

min livsförmedlare

om kärlek o vänskap

kramar i massor från

vännen

ulla




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 619 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-10 02:28



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Tar med mig nya ordet
livsförmedlare
Härligt!
2010-05-13

  Bibbi VIP
Du gör mig nästan mållös.

Varmt tack min älskade Ulla!

Jag har varit bortrest och sedan drabbats av långvarig och envis magsjuka och svårartad migrän varför jag ej kunnat höra av mig på ett tag men i tankarna är Du ständigt kvar.

Jättekram!//Bibbi
2010-05-10

  walborg
"livsförmedlare" - ett så vackert nytt ord till vår fina vän Bibbi!
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP