Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina Krig!

Stod där redo vid din sida,
när du drog ut för att strida.

Du var en fullt utrustad enmans armé,
Jag alltid redo, men du var för stolt att inse,

att du förlorade ditt viktigaste slag.
Att du gjort ditt livs dåraktigaste drag,

när du lämnade mig bakom, och drog ut ensam.
När allt jag ville, finnas vid din sida, hjälpsam.

Det var bara ditt eget kött och blod,
Som vid din sida outröttligt bistod,
villig att offras, mitt blod, din klenod,
för vara älskad, duglig och visa mitt mod.

Skriven 2008-03-03 | Kristian Lind © 1999-2010




Bunden vers (Rim) av Kristian Lind
Läst 629 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-10 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind