Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste

~Det vackraste jag vet är att se dig naken~

För det är poetiskt
hur ljuset spelar
på dina muskler
Det skulle ta
flera århundranden
att beskriva
dess obeskrivliga
skönhet
Ändå är jag beredd
att försöka




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-10 11:26



Bookmark and Share


  Robert Almgren VIP
Vackert!
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta