Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett konstaterande en svidande sammanfattning


kaliber (det var så jag siktade)


nu vet jag när jag slutade förklara
när jag slutade gå utan att vända mig om
innan mina fötter ens börjat repetera stegen
minns jag hur det låter
när allt går på repeat och jag
skriker med ögonen när jag inser hur ett tillbaka känns

helvetet ligger i mina kupade händer
sover för att vakna igen
när jag stänger dörren och väntar på att







benen ska sluta bära

-

tappar jag
låter jag falla
dras jag med när min princefimp
singlar ner i brunnen,
slinker ner mellan springorna
som en fågels störtdyk
nära döden med centimeter
snuddar precis vid det vita ljuset


det var så jag siktade

-

ett dödsryck
skälver till
han ligger så jävla tätt inpå

vi är två jag vet allting du tänker vet att du älskar men
jag är en klass för sig

vi med kärnkraftverk i magen
kärnkraftverk i huvudet
värker
verkar

som att jag inte kommer idag heller



-

för helvete:
rinner nerför halsen på mig jag vet
inte vad det kan vara
om jag går sönder nu
om jag tappar helvetet

för jag en monolog när jag är ovanpå dig




mellanrum

är bara ett jävla mellanrum

-

gräver djupt i fickorna för varje gång jag ser
honom
det
dig fast det felaktiga
som dödade mig utan vetskap på ett café
cigaretter och ett ide
jag ser var du gör
ser hur du klär av dem med
din rödvinsförgiftade tonårsblick

ser hur ni dansar
stillbilderna har fastnat på min näthinna
ruttnar tillsammans med minnen
och precis som mina lår varemellan du
hade dina iskalla händer ibland

spårvagnslinjerna till dig rostar sönder
ruttnar fan, de också
hela göteborg, beläget i mitt huvud,
vissnar

och du, ditt äckel
blomstrar såhär på våren.




Fri vers av andreawolf
Läst 348 gånger
Publicerad 2010-05-10 12:37



Bookmark and Share


  Cassandra
och jag hoppas att du förstår att jag älskar dig.
och jag hoppas att du förstår att jag vill stjäla dina ord och göra dem till mina för de är så mycket.
2010-07-06

  Cassandra
det svider och det bränns.
ett steg närmre och du är där.
det blir kallare
det blir varmare
det blir annorlunda
det blir bättre
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

andreawolf
andreawolf