Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senfärdig

Innan
Efter
Lyssnar på den idiot som bestämde
Halkar planlöst
Halvvägs mot en färdighet
Vad var det nu?
Vem?
Planlösning. Planekonomi. Plantering. Plant
Nu faller himlen sönder
Och jag kan bara hoppas att mitt plagiat var vad de önskade
Utan
Undan
Tillsammans är man mer ensam

Denna villfarelse
I denna sena tid
För sent
Hoppas ingen att
Fullfölja ideal som
Skulle hålla

God natt
Påse
Jag vet inte längre vad som är
Du
Jag




Fri vers (Fri form) av Bovian
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-10 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bovian
Bovian

Senast publicerade
Hej
Senfärdig
* Se alla