Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Om du fick vara mig för en dag~

~Om du fick vara mig för en dag~

Vad skulle drömmarna gå ut på?
Skulle du kanske se världen
på ett annorlunda sätt?
Kanske skulle Du förstå Mig?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-10 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta