Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens insikt!

Ibland är det grymmaste det vackraste...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 106 gånger
Publicerad 2010-05-10 18:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
... och det mest åtråvärda, visst är det märkligt
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta