Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svar på tal

varför
därför
varför
därför
varför
därför
varför
därför
varför
därför
varför
därför
varför
därför

slut.




Fri vers av Aaxel
Läst 201 gånger
Publicerad 2010-05-10 19:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
några verser
ser jag inte till här
men man får väl ha
fantasi kanske?
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel