Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag talade med Gud

Jag talade med Gud när jag var liten
I tonåren tappade vi bort varandra
Nu börjar vi dock närma oss varandra igen
funderar,samtalar,försöker komma överens




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 115 gånger
Publicerad 2010-05-10 19:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, han är onekligen en spännande figur
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta