Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aka

triphoppandes
mellan kloaktanter
varskodd och torrhackad
men helt utan slaktbränna
såspattar
fluktbart svinholkad
båtvan
träskliten åtstramad välkammad och svårtrålad
askvåt lilltrumpen båtsvansad läsktryckt och svångremmad
aningen åthutad
vrålkantad
bålhamrad och
tvålkantad men fullständigt
bananskalad
kistbräckt och falskträngd nästan kransbrydd
våldspekad, franskhelad, tjogfetad, brisletad och hålsmetad. kastfattandes
gårdsbodd och bastflådd. besinningslöst
klantskallad, vartraskad
trilsksvanskad
grådaskad och helgpantad.
fruktkomplicerad.
hårdsvenskifierad kärlhoppad båtshoppad och hogbruten. Svårt
kastfläktad, äkthetsbombad
blekstensformad, brödstrypt och
hamnformad




Fri vers av Aaxel
Läst 241 gånger
Publicerad 2010-05-10 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel