Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nått från en svunnen tid. En tid med annat att tänka på och annat att göra.


Ibland finns det

Ibland finns det känslor...

Känslor som är svåra att uttrycka i ord

Rent av omöjliga

Och så finns det ord man gärna vill säga

Men som är så starka att man blir rädd att ens tänka dem

Fast de känns i hela kroppen....




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-10 22:12



Bookmark and Share


  Amorina
Gillar! Känns väldigt mycket "människa", hur det är att vara människa.
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman