Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humor


sval
kärlek
söker
värme i andras
former
för egen vinning

stark
kärlek
behöver inte
leka i andras
bakverk
den jäser
oavsett om
temperaturen
är lite låg ibland.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 426 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-05-11 10:35



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Inte illa plitat så
2010-07-30

  Karin Rosberg
Mycket bra!!!
2010-06-09

  Eaglemountains VIP
Mycket klokt skrivet! APPLÅD!
2010-06-03

    ej medlem längre
Gillar bakverksmetaforerna i denna:)
Snyggt!
2010-05-29

  Suzy med punkterna
Tar bara lite längre tid...snyggt
2010-05-23

  stenen/ Yv Ericsson
fan va bra! så rätt!
2010-05-21

  firefire
så sant som det är sagt!
2010-05-21

  Gunnar Hilén VIP
aj vad jag gillar den !
2010-05-19

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert formulerat. =)
2010-05-11

  Niclas Petersson VIP
Strålande
och vacker.
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin