Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min inre kritiker

Du har alltid funnits inom mig
Min inre kritiker
Din röst är stark
och får mig att tvivla

Länge har du hindrat mig
Viskat dumma ord
Du kan inte!
Vem tror du att du är?

Förstår du inte
att det är svårt ändå?
Att plita ner de här orden
Att få andra att förstå

Jag måste få skriva
annars blir jag knäpp!
Man kan inte bli något
som man redan är, viskar du då

Du förstår väl själv,
att du måste lämna mig ibland?
Sluta häng mig över axeln
Nu får du faktiskt ge dig av!
Det är du som är knäpp
Inte jag...




Fri vers av Ytse
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-11 11:32



Bookmark and Share


  Robert Almgren VIP
Träffande, den kommer jag läsa fler gånger, ingen är så hård och ofta orättvis som vår inre kritiker!
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ytse

Senast publicerade
Min inre kritiker
Illusioner
* Se alla